Bestseller Polecamy

Jeoncha   (kod 10119)

25 g
9,78 brutto
50 g
19,55 brutto
100 g
39,10 brutto
ilość   
Czas parzenia/temp.   2-3  70-80 °C

Kraj pochodzenia:
Korea Południowa; wyspa Jeju, plantacja O'Sulloc.

Składniki:
Herbata zielona.

Opis:

Plantacja: na wyspie Jeju (czyt. dżedżu) w latach osiemdziesiątych zapoczątkowano wytwarzanie herbat zielonych na wzór japoński. Herbata ta jest uprawiana tradycyjną, ręczną metodą na plantacji O'Sulloc spełniającej warunki upraw organicznych. Jej produkcja opiera się na zastosowaniu pary wodnej podczas procesu przetwarzania.

Liście: liście mają kształt igiełek.

Aromat i smak: słodki, świeży i leciutko prażony smak orzechów laskowych.

Kolor naparu: zielono-żółty.

Produkty o podobnym składzie:

Bestseller
8,80 (brutto) / 50 g
Polecamy
14,10 (brutto) / 50 g

Sejak

(kod 10123)
Polecamy
10,45 (brutto) / 25 g
Inne produkty z BEZ DODATKóW:

Bio
3,80 (brutto) / 1 szt.

Lung Ching

(kod 10024)
Bestseller
14,10 (brutto) / 50 g

Japan Tamaryokucha

(kod 10174)
Bestseller
17,15 (brutto) / 25 g
Polecamy
14,10 (brutto) / 50 g
Wczytuję