Choinka z ciemnej czekolady z jabłkiem i cynamonem 65g (-10%)   (kod SC 50346)

Zapytaj o produkt - sklep.internetowy@oxalis.pl

Opis:

O czekoladzie

Specjały manufaktury Cortez tworzone są z najwyższej jakości belgijskiej czekolady, bazując wyłącznie na naturalnych składnikach. Powstają w procesie ręcznego formowania oraz konfekcjonowania. Czekolada nie posiada w swoim składzie innego tłuszczu poza masłem kakaowym (dzięki temu dosłownie rozpływa się w ustach). Owoce i przyprawy wybrane do czekoladowych kompozycji są w pełni naturalne - nie są kandyzowane, dosładzane czy konserwowane.

Jak przechowywać czekoladę?

Idealną temperaturą do przechowywania czekolady jest 12-20°C. 
Nie należy przechowywać czekolady w lodówce, ale w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu! 
Czekolada zawiera cukier i tłuszcz, obydwa te składniki bardzo łatwo absorbują zapachy z otoczenia. Należy zatem pamiętać, aby nie przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach.


Polecane produkty:

34,00 (brutto) / 1 szt.
Polecamy
42,00 (brutto) / 1 szt.
22,00 (brutto) / 1 szt.

RUMIANEK 0,35l

(kod C 51145)
Bestseller Nowość
59,00 (brutto) / 1 szt.
Wczytuję