ROZETA CZERWONA z mlecznej czekolady z jabłkiem, ...   (kod SC 80208)

1 szt.
9,50 brutto
ilość   

Kraj pochodzenia:
Polska

Składniki:
czekolada mleczna 90% (cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, naturalny aromat waniliowy), jabłko liofilizowane 6%, żurawina liofilizowana 3%, imbir liofilizowny. Masa kakowa w czekoladzie mlecznej min. 33,6%. Może zwierać orzechy i zboża zawierające gluten.

Opis:

O czekoladzie

Specjały manufaktury Cortez tworzone są z najwyższej jakości belgijskiej czekolady, bazując wyłącznie na naturalnych składnikach. Powstają w procesie ręcznego formowania oraz konfekcjonowania. Czekolada nie posiada w swoim składzie innego tłuszczu poza masłem kakaowym (dzięki temu dosłownie rozpływa się w ustach). Owoce i przyprawy wybrane do czekoladowych kompozycji są w pełni naturalne - nie są kandyzowane, dosładzane czy konserwowane.

Jak przechowywać czekoladę?

Idealną temperaturą do przechowywania czekolady jest 12-20°C. 
Nie należy przechowywać czekolady w lodówce, ale w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu! 
Czekolada zawiera cukier i tłuszcz, obydwa te składniki bardzo łatwo absorbują zapachy z otoczenia. Należy zatem pamiętać, aby nie przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach.


Produkty o podobnym składzie:

16,00 (brutto) / 1 szt.
16,00 (brutto) / 1 szt.
16,00 (brutto) / 1 szt.
9,50 (brutto) / 1 szt.
Inne produkty z CZEKOLADY, CUKIERKI I ORZECHY:

17,50 (brutto) / 1 szt.
16,00 (brutto) / 1 szt.
Polecamy
23,50 (brutto) / 1 szt.
16,00 (brutto) / 1 szt.
Wczytuję