Polecamy

Czekolada biała z truskawkami i japońską herbatą ...   (kod SC 80159)

1 szt.
22,00 brutto
Zapytaj o produkt - sklep.internetowy@oxalis.pl

Składniki:
Polski

Opis:


O czekoladzie

Specjały manufaktury Cortez tworzone są z najwyższej jakości belgijskiej czekolady, bazując wyłącznie na naturalnych składnikach. Powstają w procesie ręcznego formowania oraz konfekcjonowania. Czekolada nie posiada w swoim składzie innego tłuszczu poza masłem kakaowym (dzięki temu dosłownie rozpływa się w ustach). Owoce i przyprawy wybrane do czekoladowych kompozycji są w pełni naturalne - nie są kandyzowane, dosładzane czy konserwowane.

Jak przechowywać czekoladę?

Idealną temperaturą do przechowywania czekolady jest 12-20°C.
Nie należy przechowywać czekolady w lodówce, ale w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu!
Czekolada zawiera cukier i tłuszcz, obydwa te składniki bardzo łatwo absorbują zapachy z otoczenia. Należy zatem pamiętać, aby nie przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach.

Polecane produkty:

Kubek HERBS MANDALA 0,4l

(kod C 51222)
Nowość
49,00 (brutto) / 1 szt.
75.00 zł
60,00 (brutto) / 1 szt.
Nowość
157,00 (brutto) / 1 szt.

KAMYCZKI różowe 125g

(kod P 40150R)
20,00 (brutto) / 1 szt.
Wczytuję