Listki wysokojakościowych japońskich herbat można po zaparzeniu zjeść z odrobiną sosu sojowego. Taki przysmak nazywa się takada . Polecamy!
Rodzaj kawy po wypaleniu można odróżnić oglądając charakterystyczną bruzdę na ziarnku (bariści mówią na nią „szew”) - arabika ma jasną w kształcie...
Chcę zapisać się na Newsletter. Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych (adres email) przez Sprzedawcę (oxalis.pl) w celu marketingowym* Wyrażenie zgody jest dobrowolne. Mam prawo cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem. Mam prawo dostępu do treści swoich danych i ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, oraz prawo do przenoszenia danych na zasadach zawartych w polityce prywatności sklepu internetowego. Dane osobowe w sklepie internetowym przetwarzane są zgodnie z polityką prywatności. Zachęcamy do zapoznania się z polityką prywatności przed wyrażeniem zgody.