Choinka z ciemnej czekolady z aronią, żurawiną i ...   (kod SC 50345)

Opis:

O czekoladzie

Specjały manufaktury Cortez tworzone są z najwyższej jakości belgijskiej czekolady, bazując wyłącznie na naturalnych składnikach. Powstają w procesie ręcznego formowania oraz konfekcjonowania. Czekolada nie posiada w swoim składzie innego tłuszczu poza masłem kakaowym (dzięki temu dosłownie rozpływa się w ustach). Owoce i przyprawy wybrane do czekoladowych kompozycji są w pełni naturalne - nie są kandyzowane, dosładzane czy konserwowane.

Jak przechowywać czekoladę?

Idealną temperaturą do przechowywania czekolady jest 12-20°C. 
Nie należy przechowywać czekolady w lodówce, ale w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu! 
Czekolada zawiera cukier i tłuszcz, obydwa te składniki bardzo łatwo absorbują zapachy z otoczenia. Należy zatem pamiętać, aby nie przechowywać czekolady z produktami, które wydzielają intensywny zapach.


Polecane produkty:

PARYŻ 0,45l (-20%)

(kod C 50213)
50.00 zł
40,00 (brutto) / 1 szt.
19.00 zł Bestseller Polecamy
17,10 (brutto) / 1 szt.

TEA LOVE 200g

(kod P 40144)
20,00 (brutto) / 1 szt.

NORDIC zielona 100g

(kod P 40119Z)
19,00 (brutto) / 1 szt.
Wczytuję